Τοποθεσία

 

Το Palazzo del Duca ενώ βρίσκεται στο κέντρο της Παλιάς Πόλης (οδός Δούκα 27 – 29) η ησυχία, η αρμονία και η ηρεμία στους χώρους μέσα και έξω από αυτό, κυριαρχούν απόλυτα.

Από το Palazzo del Duca οι επισκέπτες μας εκτός από τη φιλοξενία, τη ζεστασιά και τη φιλικότητα της επιχείρησής μας, μπορούν να περιηγηθούν και να απολαύσουν τα αμέτρητα σοκάκια της παλιάς πόλης που το καθένα έχει τη δική του αρχιτεκτονική και προσωπικότητα. Να γίνουν ταξιδευτές άλλων καιρών σε άλλους κόσμους και πολιτισμούς.

Βυζαντινοί ναοί, Καθολικές εκκλησίες, απομεινάρια του Μινωικού πολιτισμού, μιναρέδες και τζαμιά με χαμάμ Τούρκικα, συνθέτουν ένα από τα κομμάτια της ιστορίας του τόπου αυτού.

Από τη μια όψη όλα αυτά και από την άλλη τα μουσεία, τα ερειπωμένα από το χρόνο κτίρια δίνουν την αίσθηση της ταχύτητας του χρόνου στο χώρο.

Πολλά υπόσχονται στον επισκέπτη οι ταβέρνες και τα ουζερί που προβάλλουν από παντού. Καφετέριες με γούστο και μπαρ με επιλεκτική μουσική δημιουργούν ένα τόνο μοναδικής διασκέδασης στην περιοχή. Αμέτρητα είναι τα καταστήματα με λαϊκά είδη και παραδοσιακά προϊόντα. Τα είδη δώρων (souvenir) καλύπτουν όλα τα γούστα.

Η μοναδικότητα και ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας της παλιάς πόλης και του Ενετικού λιμανιού της μένουν αξέχαστα σε όλους τους επισκέπτες της.

 
 

Κράτηση On-line

 

Βρείτε μας

Palazzo Duca location - old town of chania

Χρησιμοποιήστε τον ηλεκτρονικό χάρτη για μια άμεση άποψη της τοποθεσίας του Palazzo del Duca και οδηγίες για την εύκολη άφιξή σας.

Βρείτε μας στο χάρτη »